Låt inte nappar med namn dansa bort - håll koll med namn

nätterna är långt ifrån ensamma för små nappar med namn när de vandrar bort. Tillsammans med vantar och strumpor träffar de ofta upp i en värld av försvinnande föremål där skrattet ekar fritt. Men vad kan föräldrar göra för att hålla reda på dem? Ett svar är enkelt: märk nappar med namn.


En del av bristen på "Nappmedvetenhet"


Vad kan vi göra åt napparna? Vi kan köpa fler. Vi kan fortsätta att jaga den förlorade nappen av vårt barns tidigaste år. Men det är dags att lyfta slöjan från denna förbisedda vardagsdetalj och ta kontroll. Att märka en napp med barnets namn är ett kraftfullt steg mot ordning i kaoset. Med pärlor, band eller specialbeställda ytor; valet är ditt. Men resultaten är klara. Inget behov av spontanköp på affären. Ingen oro att din dyrbara "sömntuta" ska hamna i fel mun.


Inget mysterium, bara smarta lösningar


Många föräldrar har sin egen lilla napp-mysterium. Var tog nappen vägen?! Men denna ritual av förlust och försök att spåra nere en napp kan lätt lösas med ett namnmärke. En försvunnen napp kan vara en fröjd för en beslutsam ödla eller mysterium för i morgonens rädsla. Men med ett enkelt namn på nappen, kan försvinnandet bli sporat bort, napp efter napp, tills endast barnets egna finns kvar. Det är som en magisk spårning men utan tryllestav.


Inget skämt – Att spåra är att vara


Tror du att märkning av nappar med namn är för personligt eller överdrivet? Det är dags att tänka om. På varje lekplats, barnsäng och förskola, så är en namnmärkt napp snarare regel än undantag. Det är inte bara en fråga om att äga, utan att identifiera rätt. Personal vet vars nappen hör hemma och du kan luta dig tillbaka och vara säker på att din lilla ängel inte använder någon annans napp.


Tid spent är pengar migrerad


Många har en nappar med namn som skulle skrämma mängd-reglerna av vilken minimalist som helst. Men med varje napp kommer en egen förlorad penga. Genom att spendera en liten bråk på märkning med namn kan du spara en förmögenhet. Du kan till och med se det som en investering. En napp med namn är inte lika benägen att bli kvävd bort i den svarta hål som tycks vänta i barnets smil till nästa förlorade-sak-parodi.


Med lite respekt, kommer nappar med namn


Namnmärkning av nappar med namn är inte bara ett löst problem, det är en hyllning till respekt för ditt barns ägodelar. Barn är ofta undervärde som människomaskiner, men deras förnamnad napp visar att de förtjänar finess och uppmärksamhet. Slutligen, genom märkning, skapar vi en kultur av ansvar för sina ägodelar; en värdefull lektion som varar längre än nappen själv.


Gör ett praktiskt val för bekvämlighet och säkerhet. Märk nappar med namn och se till att det inte finns något rum för försvinnande handlingar. Statsministern för din lilla värld förtjänar det.